Bus laikinai sustabdytas keltų darbas perkeliant automobilius

patikslinta paslaugų sustabdymo data
Smiltynės perkėla / R. Tenio nuotr.
Asociatyvi / Smiltynės perkėla / R. Tenio nuotr.

Rugpjūčio 29 d. naktį Naujojoje perkėloje numatomas laikinas paslaugų sustabdymas, praneša Smiltynės perkėla. Seniau buvo skelbta, kad paslaugos neveiks 28 d. naktį.

„Mieli keleiviai, norime jus informuoti, kad dėl vykdomų darbų rugpjūčio 28 d. Naujojoje perkėloje nuo 00.30 iki 04.45 val. automobilių perkėlimo paslaugos (išskyrus specialųjį transportą) bus laikinai neteikiamos.

Šie laikini apribojimai būtini vykdant svarbius darbus, kad galėtume ir toliau užtikrinti saugią ir patikimą perkėlą. Atsiprašome už galimus nepatogumus ir dėkojame už jūsų supratingumą!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbė Smiltynės perkėla.

Papildyta rugpjūčio 26 d. 12.26 val.

Visgi šeštadienį Smiltynės perkėla patikslino informaciją – laikinas paslaugų sustabdymas Naujojoje perkėloje numatomas rugpjūčio 29 d. naktį.

„Kas vyksta Neringoje“ primena, kad šį sezoną Smiltynės perkėla pasitiko atnaujinta infrastruktūra, skirta perkelti gyventojus ir jų transporto priemones per Kuršių marias.

Smiltynės perkėlos duomenimis, per praėjusius metus abiejose perkėlose perkelta 725 398 transporto priemonės ir 2 984 196 keleiviai.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: