kas vyksta neringoje logo baltas

Paralyžiuotas eismas Neringos kelyje: susitiko du automobilių srautai

Spūstis kelyje Smiltynė-Nida / grupės „Mūsų Neringa“ nuotr.
Spūstis kelyje Smiltynė-Nida / grupės „Mūsų Neringa“ nuotr.

Neringos kelyje atsitiko ilgai nelauktas dalykas – laikinais šviesoforais reguliuojamame kelyje susitiko priešingomis kryptimis važiuojantys automobilių srautai. Anot vairuotojų, eismas paralyžiuotas.

„Remontuojamame kelyje Nida – Smiltynė susidūrė priešingi automobilių srautai, kelias laikinai nepravažiuojamas“, – gyventojai pasidalijo žinia Facebook grupėje „Mūsų Neringa“.

„Iš Klaipėdos pusės neveikia šviesoforas. Rangovas soc. reklamą prie kelio įrengė, o kad šviesoforai veiktų tinkamai – nepasirūpino“, – piktinosi kitas komentatorius.

Po pusvalandžio, anot vietinių gyventojų, spūstį pavyko įveikti, bet eismas nevyksta efektyviai, nes keltas automobilius kelia be grafiko, o vietoje esantys pareigūnai nesureguliuoja srauto.

„Ką tik pravažiavome, sudėtinga, nes nebuvo šviesoforo, keltas kelia be grafiko, tad srautai yra be perstojo iš abiejų pusių. Policija stovi, bet nieko nepadeda. Jeigu prireiktų greitosios pagalbos, tai būtų problemų“, – rašė kita grupės narė.

Naujienų portalas „Kas vyksta Neringoje“ primena, jog pagrindiniame Neringos kelyje vyksta remonto darbai, o kadangi aklinai vienintelio kelio uždaryti negalima, tvarkomoje atkarpoje įrengti laikini šviesoforai.

Anksčiau vietiniai gyventojai informavo, jog įprastai prie šviesoforų tenka laukti apie 8 minutes, bet nusidriekus ilgesniam automobilių srautui, kelionės prailgsta apie 20 minučių.

Kaip jau skelbėme anksčiau, 10 kilometrų atkarpoje nuo Alksnynės iki Juodkrantės (8.95-18.93km) darbai vyks visą vasarą. Šalikelėje stovintys stendai skelbia, kad eismo ribojimai galios iki šių metų spalio.

AB „Via Lietuva“ pasirašė sutartį su UAB „YIT Lietuva“, darbų vertė – 4 475 790 mln. Eur su PVM.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų

Pakrančių ir sienos apsauga Nidoje / R. Tenio nuotr.
Baidarių žygio dalyviai / Neringos savivaldybės nuotr.
Asociatyvi / Kas vyksta Neringoje nuotr.