kas vyksta neringoje logo baltas

Abu prekybos centrai Nidoje ramina: prekių nepritrūksime

Portalo „Kas vyksta Neringoje“ skaitytojai ketvirtadienį pastebėjo ir pranešė, kad visose Nidoje esančiose parduotuvėse neliko morkų. Prekybininkai įvardijo, kad tam tikrų prekių trūkumas gali atsirasti, tačiau jau kitą dieną paprastai atkeliauja papildymas.

„Nuėjom į „Iki“ ir šalia veikiančią „Maximą“, neradom nei vienos morkos. Galvojom nusipirksim vaikiškų morkyčių į sriubą, bet ir jų nebeliko. Visus vykstančius į Nidą kviečiame pasiimti jų, nes čia net su žiburiu jų nerasite“, – patarimus žarstė poilsiautojas.

Jis pasakojo, kad pasiteiravo parduotuvės darbuotojų, ar morkų tikrai nėra. Šis palinksėjo galva ir atsakė: „atrodo keista, bet tikrai neturime“.

Skaitytojas: visoje Nidoje nebeliko morkų

Portalas „Kas vyksta Neringoje“ primena, kad Nidoje veikia dvi parduotuvės, o sezono metu čia dažnai pritrūksta tam tikrų prekių. Štai prieš kelias savaites žmonės nerado kalafiorų, karštą savaitgalį pritrūko ledo kubelių, tad vykstantys į šį kraštą poilsiauti, turėtų pasirūpinti ir reikiamais produktais.

Tuo metu „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė patikino, jog morkų trūkumo tikrai nėra, o jeigu prekė lentynoje ir pasibaigia, sekančią dieną ją jau galima rasti parduotuvėje. Dėl taikomų akcijų, anot jos, tam tikrų produktų populiarumas išauga.

„Vakar pardavėme nemažą kiekį morkų Nidoje esančioje „IKI Express“ parduotuvėje, tam tikras kiekis ryte dar buvo, o rytoj tiek jų, tiek kitų reikalingų prekių papildymas pasieks parduotuvę. Pirkėjų poreikiams, o taip pat ir prekių kiekiui parduotuvių lentynose didelę įtaką turi ir orai – staiga užplūdus karštiems orams ledų, ledukų, mineralinio vandens bei vaisvandenių pardavimai stipriai išauga“, – nurodė G. Kitovė.

Jos teigimu, pastebėjus, kad prekių sumažėjo, visuomet užsakomas papildymas. Kurortuose esančiose parduotuvėse vasarą itin didelio susidomėjimo sulaukia ne tik gėrimai bei ledai, bet ir įvairiausi užkandžiai, jau pagaminti produktai, kulinarijos gaminiai.

„Šį savaitgalį laukia Joninės, tad tikėtina, jog tam tikrų prekių populiarumas tik išaugs – per Jonines paprastai išauga griliui paruoštos mėsos, salotų, mišrainių, raugintų daržovių, užkandžių, traškučių ir net desertų pardavimai“, – aiškino G. Kitovė.

„Maximos“ komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė taip pat tikino, kad vasaros sezonu į Nidoje esančią „Maximą“ prekes tiekia kasdien, o esant pavieniui tam tikrų prekių trūkumui, stengiamasi kuo skubiau jį užpildyti.

„Jūsų minimu atveju, taipogi papildėme morkų lentyną ir nidiškiai bei poilsiautojai „Maximoje“ jų jau gali rasti. Tad mūsų pirkėjams, besilankantiems Nidoje, neverta nerimauti ir tam tikromis prekėmis apsirūpinti iš anksto – reaguojame į šios parduotuvės prekių poreikį ir nedelsdami pildome lentynas“, – teigė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų

Pakrančių ir sienos apsauga Nidoje / R. Tenio nuotr.
Baidarių žygio dalyviai / Neringos savivaldybės nuotr.