kas vyksta neringoje logo baltas

A. Tapino vienos nakties vakarėlis Nidoje keičia savo vietą

E. Rudžio, R. Tenio nuotr. / „Kas vyksta Neringoje“ koliažas

Rugpjūčio 10 dieną Nidoje vyks linksmiausias vasaros vakarėlis su Andriumi Tapinu – „Viena naktis Nidoje“. Šiandien paskelbta, kad vakarėlis keičia savo vietą ir vyks ant jūros kranto.

Kaip feisbuke skelbia A. Tapinas, vieta keičiama dėl didelio būsimų dalyvių skaičiaus ir baiminamasi, kad „Griuvėsiuose“ jie gali netilpti.

„Taip, ant Baltijos jūros kranto, centriniame pliaže, prie Gelbėtojų stoties. Bus tam tinkama scena ir atitinkama aparatūra, tad garso ir šviesų tikrai nepritrūks.

Veiks šeši barai, pasirūpinsime ir renginio apsauga, ir tvarka po jo, kad sekmadienio rytą Nidos pliažas pasitiktų švarut švarutėlis“, – rašė A. Tapinas.

Rekomenduojame

VisitNeringa nuotr.

Anot jo, biudžetas išaugo, tačiau bilietai vis dar neparduodami – vakarėlis bus atviras visiems.

„<...> didžiausias ačiū keliauja prisijungusiems rėmėjams. Visų pirma, 100-metį švenčiančiam mineraliniam vandeniui „Vytautas“, „Kalnapilis“ ir „Red Bull“.

Sekmadienio ryte „Vytauto“ tikrai prireiks, nes toks vakarėlis – su geriausia 80-90-ųjų muzika po Nidos žvaigždėmis ir ant Baltijos kranto būna tik vieną vienintelį kartą per metus“, – skelbiama feisbuke.

Kaip rašoma, pagrindinis renginio kodas – blizgučiai. Esant prastoms oro sąlygoms dalyvius žadama informuoti prieš kelias dienas, kur vakarėlis bus perkeliamas.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų