kas vyksta neringoje logo baltas

Festivalis „Benai plaukiam į Nidą“ Neringos savivaldybei atsiėjo 100 tūkst. eurų

Prodiuseris Arūnas Valinskas ir meras Darius Jasaitis / M.Patašiaus nuotr.
Prodiuseris Arūnas Valinskas ir meras Darius Jasaitis / M.Patašiaus nuotr.

Praėjusį savaitgalį Neringoje nuvilnijęs legendinis festivalis „Benai plaukiam į Nidą“ iš miesto biudžeto lėšų kainavo 100 tūkst. eurų. Tai rodo Viešųjų pirkimų tarnybos viešai skelbiami duomenys apie sudarytas sutartis.

Kaip jau skelbėme anksčiau, pirmą kartą šis festivalis Nidoje surengtas lygiai prieš 30 metų, o jame šiemet pasirodė keliasdešimt gerai žinomų POP atlikėjų, o dalis jų buvo nurodyti pirkimo specifikacijoje.

Kaip rašoma dokumente, turėjo būti surengtas grupės „Hiperbolė“, grupės „Du“, grupės „Žemaitukai“, grupės „Pelenai“, grupės „Studija“, Marijono Mikutavičiaus, Vaido Baumilos, Natalijos Bunkės, Virgio Stakėno, Irenos ir Žilvino Žvagulių, Kastyčio Kerbedžio ir kitų profesionalių Lietuvos atlikėjų / grupių pasirodymus. Festivalio metu atlikėjai turėjo atlikti ne mažiau kaip po vieną dainą.

Taip pat nurodoma, kad per savaitgalį turėjo būti surengti bent trys koncertai. Portalo „Kas vyksta Neringoje“ duomenimis, savaitgalio metu buvo nufilmuoti net keturi atskiri koncertai, kurie vasaros metu bus parodyti LRT televizijos eteryje.

Organizatoriai be atlikėjų pasirodymų turėjo įgyvendinti ir nemažai kitų reikalavimų, susijusių su scena, renginio garso reikalavimais, vaizdo sprendimais, apsauga, atlikėjų apgyvendinimu, surengti prekybininkų mugę, pasiūlyti papildomas veiklas. Už šiuos darbus pagal viešųjų pirkimų sutartį UAB „Valius“ sumokėti 82644 eurai be pridėtinės vertės mokesčio. Įvertinus jį, bendra renginio organizavimo paslaugų suma sudarė 100 tūkst. eurų ir 9 centus.

Visą sutartį galite peržiūrėti čia.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų

Baidarių žygio dalyviai / Neringos savivaldybės nuotr.
Asociatyvi / Kas vyksta Neringoje nuotr.
Paplūdimys Kuršių nerijoje / Kas vyksta nuotr.