kas vyksta neringoje logo baltas

Nidos verslininkai ruošiasi vasaros sezono pradžiai

/ Kas vyksta Neringoje nuotr.

Kuršių nerijos perlas – Nida – įžengiant į birželį, gegužės 31-ąją pradės savo neoficialų vasaros sezoną. Nors įvairios maitinimo įstaigos pradėjo dirbti dar gegužės savaitgaliais, dabar jos jau didina apsukas, mat nuo rytojaus turistus Nidoje bandys privilioti dar daugiau vietų.

Nidoje veiks dvi parduotuvės, duris atveria pamėgtos vietos

Dar gegužės mėnesį buvusios kavinės „Kuršis“ vietoje virė parduotuvės „Iki“ įrengimo darbai. Stengtasi, kad darbai būtų baigti kuo greičiau ir noras išsipildė – po ilgo laiko Nidoje vėl veiks dvi parduotuvės.

Buvusio „Kuršio“ pastate, visai šalia esančios parduotuvės „Maxima“, klientų nuo rytojaus lauks nauja „Iki“ parduotuvė.

Be to, darbus rytoj pradės jau pamėgta kavinė „Kaštonas“, garsėjanti gardžiais sumuštiniais. Ateinančią savaitę sezono startą žada paskelbti ir meksikietiškas restoranas ant marių kranto – „Sofa de Pancho“.

Jaunimas laukia „Kupolo“ atidarymo

Šiauriniame Nidos paplūdimyje esantis baras „Kupolas“, kasmet buriantis daugybę lankytojų, pernai patyrė didelių nuostolių – audra sugadino kupolo konstrukcijas, jūros bangos veržėsi į kupolo vidų. Vis dėlto, net ir po nuniokojusios audros „Kupolas“ kvietė šokti bei linksmintis.

„Esame be proto dėkingi, kad šį permainingą sezoną buvote kartu su mumis. Kartu patyrėme euforiją šokių aikštelėje naktimis, džiaugėmės šeimyniškomis akimirkomis paplūdimyje dieną, kartu ir liūdėjome, tvarkydamiesi po stipriausios audros per 12 metų…“ – Facebook paskyroje uždarant vasaros sezoną pernai rašė „Kupolas“.

Jaunimas ir šį sezoną laukia pamėgtos vietos atidarymo, kuris įprastai vyksta per vieną linksmiausių vasaros švenčių – Jonines.

Kitą savaitę – maudymosi sezono pradžia Neringos paplūdimiuose

Kaip jau skelbėme, Neringos paplūdimių gelbėtojai taip pat intensyviai ruošiasi naujam poilsiautojų antplūdžiui. Šiais metais maudymosi sezonas Neringos paplūdimiuose prasidės birželio 7-ąją.

Naujam sezonui intensyviai besiruošiančių Neringos gelbėtojų vadovas: jūra tikrai yra labai rizikinga

„Šiuo momentu, jeigu nesumeluosiu, turime 29 gelbėtojus. Dar kelių gelbėtojų trūksta, bet aš galvoju, kad iki birželio 7 dienos visą komandą jau turėsime.

Tuos, kurie pradinę atranką praėjo, mes informavome, bet dar nežinome, ar tikrai atvyks“, – apie pasiruošimą naujam sezonui pasakojo Neringos gelbėtojų vadovas Gintaras Kuprys.

Gelbėjimo tarnybos Neringoje dirbs iki rugpjūčio 31 d., kaip ir kasmet, pagrindinį dėmesį skirsiančios prevencijai. Numatytas gelbėtojų darbo laikas – nuo 10.00 iki 19.00 val.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų

Baidarių žygio dalyviai / Neringos savivaldybės nuotr.
Asociatyvi / Kas vyksta Neringoje nuotr.
Paplūdimys Kuršių nerijoje / Kas vyksta nuotr.