„Regitroje“ nauja numerio ženklų serija: dėmesį turėtų atkreipti Nidos kurorto mylėtojai bei gyventojai

Valstybiniai numeriai / „Regitros“ nuotr.

Antradienį, rugsėjo 24 d., „Regitra“ pakvietė įsigyti naujus automobilio numerio derinius – tarp jų ne tik vardų, bet ir vietovių trumpiniai, kaip, pavyzdžiui, Nika (NIK400) ar Nida (NID400).

Kai pranešime žiniasklaidai pažymi „Regitra“, automobilių savininkai vis dažniau nori įsigyti išskirtinius numerio ženklų derinius. Labiausiai vertinamos yra vardo, pavardės ar net slapyvadžio trumpinių, laimingų skaičių ar tiesiog gražesnės kombinacijos, kurios ne tik suteikia išskirtinumo, bet ir yra lengviau įsimenamos pačiam vairuotojui.

„Tai jau trečias numerio ženklų sąrašas šiais metais. Šįkart turime žaismingą numerio pasirinkimą gero humoro jausmo nestokojantiems mopedų savininkams – 01BIG. Dėmesį turėtų atkreipti ir Nidos kurorto mylėtojai bei gyventojai, nes numerių sąraše turime NID400 kombinaciją. Na, o Nikos vardo savininkėms galime pasiūlyti NIK400 derinius – jie tikrai neleis suklysti, kam priklauso automobilis“, – juokauja Renata Šostakienė, „Regitros“ Transporto priemonių registracijos paslaugų skyriaus vadovė.

Užsakydami patikusią numerio ženklų raidžių kombinaciją, klientai skaičius gali rinktis nuo 001 iki 999, automobilių savininkai galės išsirinkti patinkantį numerio ženklų derinį iš 61 naujos raidžių kombinacijos. Taip pat sudarytos ir 25 naujos raidžių kombinacijos mopedų numerio ženklams.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: