Kaip E. Sheeraną Kaune apšildę „The Roop“ vos per valandą atsidūrė Nidoje?

„The Roop“ / „Kas vyksta“ / R. Tenio nuotr.

Iš Kauno į Nidą vos per vieną valandą – misija įmanoma? Grupė „The Roop“ dalijasi praėjusio savaitgalio nuotykiais, vos tik nužengę nuo scenos Kaune, netrukus gerbėjus šokiui kvietė Nidoje.

Praėjusį savaitgalį Kaune, Dariaus ir Girėno stadione, du koncertus surengė superžvaigždė Edas Sheeranas. Abu koncertus apšildė grupė „The Roop“.

Tuo metu praėjusį šeštadienį, rugpjūčio 3 d., Nidoje vyko ir 70-metį šventusi legendinė „Kuršių marių regata“, kurią 21 val. turėjo vainikuoti grupės „The Roop“ koncertas.

Tačiau „The Roop“ koncertas Kaune baigėsi tik apie 19 val. Gerbėjams ir Nidoje koncerto laukiantiems poilsiautojams kilo klausimas, kaip grupė suspės pasiekti visai kitą Lietuvos pusę?

„Ne vienas klausė, kaip mes suspėjome apie 19 valandą nulipę nuo Ed Sheeran scenos Kaune jau koncertuoti 21.30 valandą Nidoje, visai kitoje Lietuvos pusėje. Atsakymas – skrydis!

Ši kelionė oru truko vos vieną valandą. Žvelgiant iš viršaus ir matant plačiau, dar kartą įsitikini, kad tikrai graži ta mūsų Lietuva! Spėjome tik apsidairyti, numigti 10 minučių ir jau pilotas kviečia pažiūrėti į priekį, nes matosi kaip blizga Kuršių Marių vanduo nuo besileidžiančios saulės.

Ačiū pilotui Pauliui už labai jaukų skrydį!“ – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje dalijosi grupė.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: