Nidoje vyksta festivalis „Ana sutiko Neringą”: narkotikų kurorte šį savaitgalį – per akis

Šiauriniame paplūdimyje / Kas vyksta nuotr.
Šiauriniame paplūdimyje / Kas vyksta nuotr.

Šį savaitgalį Nidoje vykstant festivaliui „Ana sutiko Neringą”, policija nespėja kontroliuoti asmenų, kurie į renginį šiauriniame paplūdimyje vyksta ne tik pašokti, bet ir pavartoti narkotinių medžiagų.

Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovai informavo, kad vien per pirmąją festivalio naktį pradėti net 6 ikiteisminiai tyrimai pagal baudžiamojo kodekso 259-ąjį straipsnį (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Policija pas naktinėjančius poilsiautojus aptiko miltelių, tablečių, suktinių su taip vadinamąja „žole”.

Rugpjūčio 2 d. apie 23 val. 55 min., Neringoje, ties Šiauriniu paplūdimiu, Nidos-Smiltynės pl., pas vyrą rastos 3 tabletės, galimai psichotropinės medžiagos. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Rugpjūčio 2 d., apie 23 val. 55 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės pl., prie įėjimo į festivalio teritoriją, pas 1985 m. gim. vyrą rasta 14 tablečių. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Rugpjūčio 3 d., apie 0 val. 50 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės pl., prie įėjimo į festivalio teritoriją, pas vyrą rasta savadarbė cigaretė su augaline medžiaga. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Rugpjūčio 3 d., apie 1 val. 21 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės pl., pas moterį rankinėje rastos trys suktinės su augaline medžiaga. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Rugpjūčio 3 d., apie 3 val. 55 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės pl., pas 1994 m. gim. vyrą rastas maišelis su 6 tabletėmis ir milteliais, maišelis su biria medžiaga. Asmuo pristatytas į Neringos policijos komisariatą. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Rugpjūčio 3 d., apie 4 val. 47 min., Neringoje, Nidos-Smiltynės pl., automobilyje „Volkswagen“ rastas maišelis su baltos spalvos milteliais. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

Primename, kad panašūs atvejai policijos fiksuoti ir prieš kelias savaites vykusiame festivalyje.

Festivalio „Ant bangos“ savaitgalį Nidoje – ikiteisminiai tyrimai dėl narkotikų platinimo ir vartojimo

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: