kas vyksta neringoje logo baltas

Atlikėjui J. Miliui apkarto kelionė į Kuršių neriją: buvo išmestas iš autobuso

Jeronimas Milius / Asm. albumo ir Lrytas.lt nuotr.

Atlikėjui Jeronimui Miliui kelionė į Kuršių neriją su šunimi Brauniu apkarto. Atlikėjas nustebo, kad jis su augintiniu nebuvo įleistas į autobusą. Netrukus Jeronimas sulaukė ir Kuršių nerijos atsako.

„Darau šį įrašą, nes susinervinau. Kelintus metus atostogaujame Kuršių nerijoje ir stengiamės visur keliauti ekologiškai – dviračiais, riedučiais, autobusais.

Praėjusiais metais nebuvo jokių problemų – susimokėdavome ir keliaudavome. Bet ar kažkas pasikeitė? Nes šiandien mes du kartus buvome išmesti iš autobuso su šuniu Brauniu.

Autobuso vairuotojai jau iš toli rėkė, kad neveš ir jokių argumentų negirdėjo“, – kalbėjo Jeronimas.

Rekomenduojame

V.Kernagis su Beno skulptūra Nidoje prie marių / M.Patašiaus nuotr.
Jonas Šatas / Modesto Patašiaus nuotr.
Paplūdimys Nidoje ties Grobšto rezervatu / Kas vyksta nuotr.

Važiuojant atgal J. Milius susidūrė su tokia pat situacija. Vairuotojas teigė, kad autobuse labai daug žmonių, tad šeimos su augintiniu priimti negali.

„Nuo ko priklauso viskas? Kas pasikeitė? Susiduri su tokiais posovietiniais žmonėmis, kurie pasitaikius progai, savo negatyvą bando išlieti“, – kalbėjo žinomas dainininkas.

Po pasipiktinimo Jeronimas sulaukė informacijos iš Kuršių nerijos savivaldybės. „Visiems, kurie keliauja su augintiniais, informacija aktuali. Autobusu gali važiuoti jūsų augintinis, kuris yra mažiausios veislės, telpa dėžutėje. Ji turi būti ne didesnė, nei – 60 cm ilgio, 40 cm pločio, 20 cm aukščio.

Toje dėžutėje šuo turi būti su antsnukiu, šeimininkas turi turėti jo kilmę, skiepų pasą. Jei autobuse yra mažiau žmonių, galite tikėtis kilniaširdiškumo. Aš to laukti nesiruošiu, vadinasi, keliausime visur savo automobiliu“, – sakė Jeronimas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

lrytas.lt logo

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų