kas vyksta neringoje logo baltas

Nidoje – daugiau galimybių žaisti sparčiai populiarėjantį padelį

Padelio kortai Nidos kempinge / Nidos kempingo nuotr.
Padelio kortai Nidos kempinge / Nidos kempingo nuotr.

Neringoje daugėja galimybių žaisti vis labiau populiarėjantį padelio tenisą. Sekmadienį, birželio 9 dieną, Nidos kempinge atidaryti naujieji padelio kortai.

Padelio tenisą Nidos kempingo ir miesto svečiai galės žaisti trijuose naujuose padelio kortuose. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Neringoje“ pasakojo Nidos kempingo vadovas Einaras Burkšas, naujosios padelio aikštelės atsirado vietoj senojo teniso korto.

„Padelio kortus oficialiai atidarėme vakar, jau sužaidėme pirmą mačą. Rezervacijos poilsiautojams ir gyventojams turėtų pradėti veikti jau šiandien po pietų“, – pirmadienį teigė E. Burkšas, pridurdamas, kad padelio kortų rezervacija bus vykdoma per activezone.lt platformą.

Padelio kortai Nidos kempinge / Nidos kempingo nuotr.
Padelio kortai Nidos kempinge / Nidos kempingo nuotr.

Kaip nurodė Nidos kempingo vadovas, padelio aikštelės nuoma vienai valandai kainuos apie 25 eurus, papildomai teks susimokėti už padelio rakečių nuomą, jei tokių neturėsite.

Rekomenduojame

Legendinis baras „Kaštonas“ / M. Patašiaus nuotr.

Tiesa, E. Burkšas būsimus padelio žaidėjus į Nidos kempingą ragina atvykti dviračiu, el. paspirtuku ar pėsčiomis, mat dėl didelio poilsiautojų srauto Nidos kempingo automobilių stovėjimo aikštelė – apmokestinta.

„Kas vyksta Neringoje“ primena, kad vieną Padelio teniso aikštelę Nidoje valdo ir Neringos sporto mokykla, ja naudotis gali ir gyventojai, ir poilsiautojai. Remiantis rezervacijų sistema, šią padelio aikštelę valandai išsinuomoti galima už 16 eurų. Tiesa, jos užimtumas, ypatingai savaitgaliais, pakankamai didelis.

Daugiau sužinoti apie visas sporto aikšteles Neringoje galite čia.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų