kas vyksta neringoje logo baltas

Populiarusis Nidos baras „Genys Garden Nida“ su trenksmu užvėrė duris

Populiaraus baro atsisveikinimo su lankytojais siautulys / M.Patašiaus nuotr.

Trumpėjant dienoms ir vėstant naktims, duris Nidoje užveria kai kurios kavinės ir barai. Praėjusį šeštadienį su lankytojais atsisveikino viena populiariausių po didžiuliais gluosniais marių pašonėje įsikūręs kraftinių gėrimų baras „Genys Garden Nida“. Kaip ir ankstesniais metais lankytojai buvo pakviesti į sezono uždarymo diskoteką.

Specialiai atvažiavo uždarymui

Tie kas vasarą lankėsi Nidoje sužinoję, kad vyks uždarymo fiesta net specialiai atvažiavo vienam ar dviems vakarams į Neringą.

„Gyvename toli nuo Nidos, tačiau pažiūrėjome orų prognozes, o jos buvo labai optimistinės, tad sėdome į automobilį ir po keturių su puse valandų jau buvome čia“, – sakė linksmai nusiteikusi vilniečių pora Rasa ir Tadas. Specialiai terasos uždarymui į šį Neringos perlą atvažiavo ir dar ne vienas kalbintas lankytojas.

Rekomenduojame

Paplūdimys Nidoje ties Grobšto rezervatu / Kas vyksta nuotr.
Poilsiautojai Nidoje / R. Tenio nuotr.

„Aišku gaila šiek tiek skirtis. Čia šią vasarą praleidau pačius įsimintiniausius vakarus. Tikiuosi kitą sezoną tikrai čia dar sugrįžti“, – sakė vasarą Nidoje dirbusi vilnietė Smiltė Ferencaitė.

Dovanų gavo inkilą

„Aišku gaila kai tokie dar puikūs orai užsidaryti. Tačiau viskam savas laikas. Greit praeis tas ruduo ir žiema, ir mes vėl sugrįšime ir susitiksime su jumis“,– atsisveikindamas su lankytojais tikino baro vadovas Tomas Jungaitis.

Atsisveikinimo vakarėlyje netrūko ne tik palinkėjimo kuo greičiau sugrįžti, bet ir dovanų.

Netoliese esančiame ne ką mažiau populiariame „Purvynės“ bare, lauko terasoje jau tapęs Nidos simboliu garsusis austrių gliaudytojas Robertas Reklaitis baro darbuotojams atsisveikindamas padovanojo patį tikriausią geniams skirtą inkiliuką.

„Jis tik iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip dekoratyvinis. Tačiau geniai radę tą mažą užkištą pagaliuku skylutę, ją pasididins tiek kiek jiems reikia gyvenimui. To linkiu ir šio visam šauniam šio baro kolektyvui“, – linkėjo įteikdamas dovaną R.Reklaitis.

Sezono uždarymo siautulyje net iki 2 valandų nakties lankytojus įvairiais šokio stiliais linksmino atlikėjai Re:Carl bei Klaudijus.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų