Paskutiniai sezono šokiai: pirmąjį spalio šeštadienį „Genys Garden Nida“ terasoje

„Genys Garden Nida“ / Organizatorių nuotr.

Trumpėjant dienoms ir vėstant naktims, duris šaltajam metų periodui užveria ir viena populiariausių Neringos terasų – „Genys Garden Nida“. Bene vėliausiai darbą kurorte baigiantis baras kviečia į sezono uždarymo šokius.

Po didžiaisiais gluosniais Kuršių marių pakrantėje įsikūręs kraftinių gėrimų baras sezoną kasmet pradeda vieni iš pirmųjų ir baigia vieni paskutiniųjų Nidoje. Tiek nidiečių, tiek kurorto svečių pamėgta vaizdinga terasa šaltajam metų sezonui užsivers spalio pradžioje.

Besidžiaugiančius šiltais rudens vakarais pajūryje, „Genys Garden Nida“ kviečia į sezono uždarymo vakarėlį. Kaip rašoma baro „Facebook“ profilyje: „Susitikime, prisiminkime kaip buvo gerai, pašokime ir pasvajokime kaip dar bus, kai vasara į mūsų terasą sugrįš ir vėl“.

„Genys Garden Nida“ / Organizatorių nuotr.

Sezono uždarymo šokiuose gros atlikėjai Re:Carl (House, Deep House, Break Beat, Electronic muzikos stiliai) bei Klaudijus (House-electronic muzikos stilius).

Vakarėlis vyks spalio 5 dieną, šeštadienį, nuo 20 val. „Genys Garden Nida“ terasoje (Naglių g. 20, Nida). Įėjimas – nemokamas.

Daugiau informacijos čia.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: