kas vyksta neringoje logo baltas

Nidoje nustatyti alkoholio prekybos pažeidimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nidoje policijos pareigūnai nustatė du alkoholio prekybos tvarkos pažeidimus.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK), rugpjūčio 30 d. Nidoje nustatyti du pažeidimai – alkoholinių gėrimų buvo parduota asmenims, nesulaukusiems 20 metų.

Anot policijos, apie 11 val. Nidoje, Taikos gatvėje, alkoholiniu gėrimų parduotuvėje, atliekant kontrolinį pirkimą, 2002 m. gimusi pardavėja 19-kos metų asmeniui pardavė butelį alkoholinio vyno.

Policijos duomenimis, tą pačią dieną, apie vidurdienį, kurorto Naglių gatvėje esančioje parduotuvėje, atliekant kontrolinį pirkimą, 20 metų nesulaukusiam asmeniui pardavėja, gimusi 1973 m., pardavė keturias skardines alkoholinio alaus.

Rekomenduojame

Lankytinos vietos Kuršių nerijoje / R. Tenio nuotr.

Dėl šių atvejų pradėta administracinė teisena dėl mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos ar kitų alkoholinių gėrimų pardavimo, laikymo ir gabenimo reikalavimų pažeidimo. Tai gali užtraukti baudą nuo trisdešimt iki keturiasdešimt eurų.

Taip pat informacija dėl nustatytų administracinių nusižengimų perduota Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui dėl ekonominių sankcijų taikymo įmonėms.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų