A.Tapinas ruošiasi didžiausiai diskotekai Nidoje: statoma scena ir aparatūra

dėl oro sąlygų vyks ne prie jūros
Andrius Tapinas ruošiasi vakarėliui Nidoje / Kas vyksta montažas
Andrius Tapinas ruošiasi vakarėliui Nidoje / Kas vyksta montažas

Šeštadienio vakarą Nidoje prasidės jau tradiciniu tampantis renginys „Viena naktis Nidoje”, kuriame pagrindiniu smuiku gros prie pulto penkioms valandoms stosiantis Andrius Tapinas.

Nors šių metų planus sujaukė pasikeitusi oro situacija, renginiui parinkta nauja vieta – pieva šalia Nidos prieplaukos. Kaip skelbia sinoptikai, penktadienio vakarą sustiprėjęs vakarų vėjas Nidoje pagreitį įgaus būtent naktį iš šeštadienio į sekmadienį, kuomet gali padidėti iki 16-19 m/s.

Likus dienai iki renginio, A.Tapinas apsilankė renginio vietoje, savo gerbėjams parodė, kaip vyksta pasiruošimas bei papasakojo daugiau detalių.

Renginys prasidės šeštadienį, 21 valandą ir truks iki 2 valandos nakties.

A.Tapinas savo gerbėjams prieš renginį pasakoja, kad šis renginys – didelis iššūkis jam, nes prie pulto be pertraukos teks praleisti penkias valandas, per kurias žada sugroti didžiausius 80-90-ojo dešimtmečio hitus. Visus atvykstančius į renginį ragina pasipuošti blizgančiais atributais.

Pievoje, kur vyksta didieji Nidos renginiai, nuo ketvirtadienio vyksta pasiruošimas diskotekai: statoma scena, garso aparatūra, keturi galingi apšvietimo stulpai.

Anksčiau buvo planuota, kad renginys vyks Nidos centriniame paplūdimyje, bet paaiškėjus orų prognozei, diskoteka perkelta į Nidos aikštę prie prieplaukos.

Planuoto renginio prie jūros vizualizacija / Organizatorių pav.
Planuoto renginio prie jūros vizualizacija / Organizatorių pav.

Sinoptikų prognozės skelbia, kad penktadienio vakarą Neringoje sustiprės vakarų krypčių vėjas ir iki maždaug antradienio bus apsiniaukę, nelis, oro temperatūra dieną ir naktį bus apie 19-20 laipsnių šilumos. Nuo trečiadienio pasikeitus vėjui, atkeliaus kur kas šiltesni orai.

Dar kartą keičiama A. Tapino renginio vieta Nidoje

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis: