kas vyksta neringoje logo baltas

Nidoje prasidėjo legendinis festivalis: kur statyti automobilius?

Neringos savivaldybės feisbuko nuotr.

Nidoje prasidėjo legendinis festivalis, garsėjantis šūkiu „Benai, plaukiam į Nidą!“. Didėjant automobilių srautui Neringos savivaldybė primena, kur galima statyti automobilius.

Kaip socialiniame tinkle Facebook skelbia savivaldybė, ilgalaikiam stovėjimui skirtoje aikštelėje, adresu Taikos g. 39. Lengviesiems automobiliams šioje aikštelėje rinkliava siekia – 1,50 Eur už vieną valandą ir 3,00 Eur už vieną parą; autobusams – 3,00 Eur už vieną valandą ir 5,00 Eur už vieną parą.

Automobilių statymui taip pat išskirta kelio Smiltynė-Nida važiuojamoji dalis link pasienio punkto (šioje vietoje stovėjimas nemokamas).

Pamario gatvėje: prie pastato adresu Pamario g. 55 bei aikštelėje Thomo Manno muziejaus prieigose. Rinkliava lengviesiems automobiliams šiose aikštelėse siekia 1,50 Eur už vieną valandą.

Atkreipiame dėmesį, kad nemokamų stovėjimo vietų yra ir krašto kelyje Smiltynė-Nida ties prieigomis į paplūdimius.

„Kas vyksta Neringoje“ primena, kad legendinis festivalis šiemet švenčia 30-ąjį jubiliejų, tad visą savaitgalį Nidoje laukia pramogų gausa – geriausia muzika, mylimos scenos žvaigždės, įvairiausių skanumynų mugė, atrakcijos.

Jau šiandien nuo pat 12 val. Nidos uosto aikštės pievoje ir prieigose veikia įvairiausių skanumynų ir gėrybių gausi festivalio mugė. Vakare, nuo 21 val. pagrindinėje festivalio scenoje prie Nidos uosto laukia pirmasis didysis festivalio koncertas „Viltis“.

Visą festivalio „Benai, plaukiam į Nidą!“ programą galite rasti čia.

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų

Dariush Rasouli / Organizatorių nuotr.
Pakrančių ir sienos apsauga Nidoje / R. Tenio nuotr.