kas vyksta neringoje logo baltas

Patikrinimo metu Statybos inspekcija nelegalių statinių šiauriniame pliaže nerado

tyrimas dėl galimų žemės naudojimo pažeidimų tęsiamas
Patikrinimas festivalio „Ant bangos“  teritorijoje Nidoje /  Kas vyksta Neringoje nuotr.
Patikrinimas festivalio „Ant bangos“ teritorijoje Nidoje / Kas vyksta Neringoje nuotr.

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija, dėl galimų statybos ir žemės naudojimo pažeidimų, ketvirtadienį atliko valstybinės žemės ploto šiauriniame Nidos paplūdimyje patikrinimą. Apie tai skelbiama inspekcijos interneto svetainėje.

Toks patikrinimas atliktas reaguojant į Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcijos pranešimą ir viešoje erdvėje pasirodžiusią informaciją apie galimus pažeidimus organizuojant masinį renginį Nidos paplūdimyje.

Patikrinimo tikslas – išsiaiškinti ar renginio organizatoriai turi reikiamus leidimus, ar paplūdimyje nėra neteisėtų statinių ir, ar nėra pažeidžiama valstybinės žemės naudojimo tvarka t.y. ar savavališkai neužimama ir nenaudojama žemė.

Inspekcijos specialistai patikrino faktines aplinkybes Nidos šiauriniame paplūdimyje organizuojamo renginio teritorijoje.

Rekomenduojame

Smiltynės perkėla / R. Tenio nuotr.

Patikrinimo metu nebuvo nustatyta statinių, kuriems būtų taikomos Statybos įstatymo nuostatos ir privalomas statybą leidžiantis dokumentas, statybos faktų. Tyrimas dėl galimų žemės naudojimo pažeidimų tęsiamas. Išvados dėl minėto tyrimo bus pateiktos, gavus informaciją ir būtinus dokumentus iš savivaldybės.

Festivalis „Ant bangos“ prasideda: leidimas išduotas 99 žmonėms, surengtas tarnybų patikrinimas

Norite tapti bendruomenės dalimi?

Įveskite savo el. paštą į žemiau esantį laukelį ir sužinokite aktualiausias naujienas pirmieji!

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Dalintis:

Daugiau naujienų